PSRM

18 aprilie 2023

Partidul Socialiștilor se va alătura Marșului Victoriei și marșului memoriei “Regimentul Nemuritor” pe 9 mai

Partidul Socialiștilor salută decizia Comitetului Național Coordonator „Victoria” de a organiza în acest an Marșul Victoriei și marșul „Regimentul Nemuritor” pe 9 mai, care se desfășoară în mod tradițional de Ziua Victoriei în toată țara.

9 mai este o sărbătoare sfântă pentru poporul nostru. Sute de mii de băștinași din Moldova au devenit victime ale ocupației fasciste și și-au dat viața pentru eliberarea Patriei noastre. Noi cinstim și vom ține minte mereu fapta eroică a tuturor celor care au luptat pe front, apropiind marea Victorie.

Astăzi, când în lumea modernă există încercări de a compromite fapta eroică a buneilor și străbuneilor noștri, demolând în mod barbar monumentele dedicate Marii Victorii și distrugând mormintele soldaților, este extrem de important pentru noi, pentru întreaga societate, să ne unim forțele și să demonstrăm că pentru noi amintirea marii Victorii a fost și rămâne sfântă.

Partidul Socialiștilor va participa la Marșul Victoriei pe 9 mai alături de toți cetățenii țării și îi invită pe toți susținătorii săi să se alăture manifestării.

Menționăm, că evenimentul se desfășoară fără drapele de partid, cu toate simbolurile Marii Victorii. Amintim, că recent, la inițiativa socialiștilor, Curtea Constituțională a declarat neconstituțională interdicția de a purta panglica Sf. Gheorghe.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă