PSRM

16 aprilie 2022

Partidul Socialiștilor organizează Ziua unică de informare politică în toată Republica Moldova

Sâmbătă și duminică, la 16-17 aprilie, deputați în Parlamentul RM, primari, președinți de raioane, consilieri locali și raionali din partea Partidului Socialiștilor se află în toate regiunile Republicii Moldova unde participă la Ziua unică de informare politică.

Reprezentanții celui mai mare partid de opoziție desfășoară zeci de întâlniri cu oamenii, distribuie noua ediție a ziarului „Socialiștii”, răspund la numeroase întrebări și relatează despre planurile pentru perioada următoare.

Cetățenii exprimă indignare față de politica iresponsabilă a autorităților și represiunile în raport cu opoziția, creșterea necontrolată a prețurilor și tarifelor, reforma antipopulară a pensiilor, indiferența șefului statului, guvernului și a majorității parlamentare față de problemele oamenilor de rând. De asemenea, oamenii din raioane sunt îngrijorați din cauza situației regionale care ar putea afecta și Republica Moldova.

Reprezentanții Partidului Socialiștilor le dau asigurări cetățenilor că lupta pentru echitatea socială și stabilitatea din țară nu va înceta. PSRM va proteja mereu interesele poporului și nu vor permite atragerea Republicii Moldova în aventurile cuiva.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă