PSRM

27 septembrie 2019

Partidul Socialiștilor împărtășește poziția șefului statului exprimată de la tribuna ONU cu privire la neutralitatea țării, soluția problemei transnistrene și inadmisibilitatea separării cetățenilor pe criterii geopolitice

Partidul Socialiștilor împărtășește pe deplin abordarea rezonabilă, constructivă și echilibrată față de situația politică externă în care se află astăzi țara noastră, reprezentată de Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, de la tribuna ONU.

Pentru prima dată, șeful statului nostru, în adresarea sa către comunitatea internațională, a vorbit despre interesele întregii țări și a întregului popor, fără divizări pe criterii geopolitice.

Partidul Socialiștilor susține șeful statului în încercarea sa de a obține recunoașterea și respectarea statutului de neutralitate a Republicii Moldova, ceea ce ne oferă o șansă de a soluționa problema transnistreană.

Regretăm că unii dintre partenerii noștri încearcă din nou să folosească geopolitica în problemele care necesită o abordare prudentă și minuțioasă. Republica Moldova va avea succes dacă noi nu vom încălca echilibrul politic fragil pe care am putut să-l creăm în iunie curent.

Doar o politică echilibrată și interacțiunea cu toți partenerii externi vor contribui la dezvoltarea țării noastre și la creșterea bunăstării cetățenilor noștri.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă