PSRM

24 mai 2017

Partidul Socialiștilor este categoric împotriva restricțiilor privind libertatea de exprimare în interesul puterii ”democrate”

Partidul Socialiștilor pledează categoric împotriva inițiativei democraților de adoptare a legii cu privire la așa numita ”luptă cu propaganda” anunțată de eurounioniștii de la putere.

PSRM cataloghează această inițiativă a democraților ca o încercare de a se agăța de putere prin orice mijloace. De-a lungul ultimilor 8 ani, guvernarea și-a demonstrat incapacitatea de a face față nu doar reformelor promise, dar și elementarelor cerințe ale guvernării.

Economia țării este într-o criză profundă. Imitarea reformelor, corupția totală și ”furtul secolului” din sectorul bancar, pentru care nu au fost încă pedepsiți vinovații, au adus țara în pragul dezastrului financiar.

Conducerea ultimilor 8 ani a făcut ca statul să nu se poată întreține din contul economiei, fiind nevoit să apeleze la împrumuturile externe periculoase ale partenerilor occidentali. Din această cauză, țara este impusă practic să se răsplătească cu propria suveranitate.

Ratingul scăzut al Partidului Democrat, precum și eșecul reformelor pun la îndoială accederea actualului partid de guvernământ în următorul Parlament. Prin urmare, democrații speră să se salveze prin manipulări preelectorale.

Încercând să stârnească o isterie anti-rusă, acceptând si promovând represiunile în mass-media și restricționând libertatea de exprimare, ei speră la un acord tacit al Occidentului.

Partidul Socialiștilor va combate cu fermitate orice încercare din partea majorității de guvernământ de a dăuna relațiilor moldo-ruse, precum și atacurile asupra presei și libertății de exprimare, care este protejată de Constituție.

PSRM va depune toate eforturile pentru a opri aprobarea proiectului de lege privind combaterea așa numitei ”propagande ruse” în Parlament. Partidul salută poziția Președintelui țării cu privire la inadimisibilitatea adoptării proiectelor de legi antidemocratice.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă