PSRM

29 iulie 2022

Partidul Socialiștilor a organizat un miting în sprijinul ex-președintelui Igor Dodon

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a organizat o acțiune de protest în susținerea fostului președinte al țării, Igor Dodon, în fața Curții de Apel Chișinău. Astăzi, instanța a examinat cererea avocaților privind anularea arestului la domiciliu.

În cadrul mitingului, deputații, consilierii municipali și tinerii activiști PSRM și-au exprimat sprijinul unanim pentru Igor Dodon și au condamnat politica dictatorială a regimului Maia Sandu, care preferă să persecute politicienii de opoziție în loc să rezolve cele mai acute probleme din țară.

Vlad Batrîncea, vicepreședintele Parlamentului, secretarul executiv al PSRM a menționat că victoria va fi de partea socialiștilor deoarece ei se bucură de susținerea cetățenilor, iar dezmățul dezlănțuit de guvernare va lua sfârșit.

”Este un pericol mare ceea ce fac ei, ei luptă cu opoziția cu metode josnice, atacă mame, soții, copii. Lupta noastră pentru un stat civilizat, pentru un trai liber la noi acasă abia începe, deoarece diferența dintre noi și ei este faptul că socialiștii au doar o singură casă – Republica Moldova. Noi cerem lege, justiție corectă și libertate lui Dodon!”, a menționat Batrîncea.

Protestatarii au scandat: ”Libertatea prizonierilor politici!”, „Nu dictaturii!”, „Mâinile jos de pe opoziție!”, „Nu fărădelegilor!”, ”Cerem un proces echitabil!” ș.a.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă