PSRM

13 aprilie 2017

Partidul Socialiștilor a organizat acțiunea ”Joia curată”

Astăzi, 13 aprilie, Partidul Socialiștilor a organizat acțiunea ”Joia Curată” în orașele din țară. În special, subotnicul a avut loc la Bălți, Ungheni, Comrat, Cahul, Călărași, Orhei.

La Chișinău, deputații fracțiunii parlamentare PSRM, consilierii municipali Chișinău, activiștii Partidului Socialiștilor, tradițional au efectuat lucrări ce țin de curățenie și amenajarea scuarului Iubesc Moldova situat în sectorul Ciocana al capitalei, în apropierea străzilor Vadul lui Vodă și Maria Drăgan.

Scuarul Iubesc Moldova poartă un nume simbolic, el a fost numit în onoarea Campaniei sociale Naționale ”Iubesc Moldova”, pe care Partidul Socialiștilor o organizează timp de mai mulți ani. Și anume aici, în primăvara anului 2011, în Joia Curată, a fost lansată Campania care are drept scop să curețe orașul de liberali.

În toamna anului 2011, pe acest teren au fost plantați circa 400 de copaci. În anul 2012, locuitorii sectorului Ciocana, au primit o nouă zonă de odihnă, datorită eforturilor depuse de către socialiști, care au amenajat aici un loc de joacă pentru copii și au instalat bănci pentru odihnă.

Pentru socialiști a devenit deja o tradiție ca în fiecare primăvară să organizeze Joia Curată, înainte de Paști. În acest an, această tradiție s-a răspândit în toate orașele și în mai multe localități ale republicii, în care socialiștii fac curățate și amenajează parcurile și zonele verzi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă