PSRM

07 octombrie 2018

Participanții la mitingul din Ceadîr-Lunga au susținut înaintarea candidaturii lui Fiodor Gagauz pentru alegerile parlamentare pe circumscripția electorală nr. 46

Partidul socialiștilor a desfășurat astăzi, în Ceadîr Lunga, un miting de protest împotriva politicii de jaf din ultimii nouă ani a guvernării. În cadrul mitingului a fost prezentat candidatul pentru circumscripția electorală nr. 46 Ceadîr- Lunga, din care fac parte localitățile din raioanele Ceadîr – Lunga și Vulcănești.

La miting au participat președintele PSRM Zinaida Greceanîi, secretarul executiv al PSRM Vlad Batrîncea, deputați, consilieri, primari și locuitori ai raioanelor Ceadîr-Lunga și Vulcănești.

Președintele Partidului Socialiștilor dn RM Zinaida Greceanîi a menționat în cadrul mitingului, că în ziua de 24 februarie 2019, la alegerile parlamentare, care vor fi decisive pentru Republica Moldova, dacă va rămîne ea pe harta lumii sau nu. PSRM merge la aceste alegeri pentru a păstra țara și schimba situația spre bine.

Zinaida Greceanîi a amintit că la viitoarele alegeri fiecare votant va primi două buletine de vot – un buletin va fi pentru alegerea partidului, iar celălalt pentru a alege candidatul pentru funcția de deputat pe circumscripția electorală a fiecăruia. Greceanîi a menționat, că toți pretendenții Partidului socialiștilor vor candida sub simbolul PSRM și a îndemnat oamenii să voteze pentru ”steluță” pe ambele buletine de vot.

Participanții la miting și-au exprimat sprijinul plenar pentru Preşedintele Republicii Moldova Igor Dodon, pentru Partidul Socialiştilor din Republica Moldova și au susținut înaintarea deputatului Fiodor Gagauz în calitate de candidat PSRM pentru circumscripția electorală nr. 46 pentru participarea la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă