PSRM

05 iunie 2017

Orașul Cupcini a marcat 586 de ani de la fondare

Pe data de 4 iunie, locuitorii orașului Cupcini din raionul Edineț, au sărbătorit Hramul orașului. Este una din cele mai vechi localități din Moldova. Pe data de 4 iunie, Cupcini marchează 586 de ani de la fondare.

În această zi, locuitorii orașului sărbătoresc încă o dată importantă – 30 de ani de la prima alegere a primarului acestei localități, Ivan Ostaficiuc, care și astăzi, este primarul orașului.

Orășenii au primit cu entuziasm vestea că, Ivan Ostaficiuc a fost decorat cu Ordinul Republicii. Această distincție, din numele Președintelui RM, Igor Dodon i-a fost acordată primarului Cupcini, ieri, de Ziua Orașului.

“Ne mândrim că, în Republica Moldova sunt conducători care se bucură de o astfel de încredere din partea cetățenilor”, a menționat președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, care pe data de 4 iunie a vizitat acest oraș.

Zinaida Greceanîi a transmis orășenilor felicitări din partea Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon. Le-a dorit sănătate, bunăstare, succes în activități. Președintele PSRM a menționat că Partidul Socialiștilor va susține acțiunile autorităților locale ce țin de dezvoltarea orașului.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă