PSRM

29 ianuarie 2019

Sondaj: Cu siguranță PSRM va cîștiga alegerile

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare în Republica Moldova, Partidul Socialiștilor s-ar clasa pe locul I, acumulînd 49,2% din voturile cetățenilor deciși. Acestea sunt rezultatele sondajului de opinie publică, care a fost prezentat astăzi, 29 ianuarie, la Chișinău.
Pentru socialiști intenționează să voteze cu 11% mai mulți cetățeni, decît pentru Partidul Democrat și blocul electoral „ACUM”, care au 19,3% și respectiv 19,1%. Potrivit sondajului, celelalte formațiuni nu vor depăși pragul electoral și nu vor intra în parlament.
Este demn de remarcat faptul că, Partidul Socialiștilor este favorit la capitolul încredere națională. Cel mai mare număr de moldoveni – 48,5% – apreciază pozitiv activitățile socialiștilor și au încredere în ei. Prin acest indicator, PSRM depășește de mai multe ori alte formațiuni politice din țară.
Acestea sînt rezultatele sondajului sociologic „Anul 2018 în opinia populației Republicii Moldova”, realizat de Asociația Sociologilor și Demografilor din Republica Moldova, în perioada 4-19 ianuarie 2019. La sondaj au participat 1179 de respondenți din 81 localități din țară. Marja de eroare este +/-3%.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă