PSRM

30 iulie 2019

Reparația capitală a acoperișurilor unor case din capitală inițiată de socialiști este în plină desfășurare

Reparația capitală a acoperișurilor unor case din capitală inițiată de socialiști este în plină desfășurare. Astăzi, una dintre clădirile multietajate de pe strada Drumul Viilor, 42/3, a fost vizitată de președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău, Dinari Cojocaru, care a inspectat personal progresul lucrărilor.

“Am primit constant scrisori de la locatarii acestei case, deoarece totul curgea de la un capăt la celălalt. Împreună cu fracțiunea PSRM, am reușit să obținem bani din buget, pentru ca această casă să poată fi renovată. Au avut loc toate procedurile de licitație. În acest moment, lucrările sunt deja în curs de desfășurare”, a afirmat el.

Știind că reparația nu este efectuată întotdeauna calitativ, socialiștii au împărțit întregul oraș în sectoare ca fiecare consilier să controleze cum decurg lucrările. Potrivit lui Cojocaru, în sectorul Centru, acoperișurile altor trei case vor fi reparate capital, iar alte cîteva zeci de clădiri multietajate vor fi reparate parțial. Trebuie menționat că astfel de lucrări sunt realizate, la inițiativa socialiștilor, în toate sectoarele municipiului.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă