PSRM

09 iulie 2021

Oamenii care au fost în sistemul lui Plahotniuc acum i-au decizii pentru Maia Sandu și PAS, spune liderul PSRM

Președintele PSRM, Igor Dodon, susține că Maia Sandu a repus în activitate sistemul mafiot din justiție, creat de Vladimir Plahotniuc. Liderul socialiștilor a declarat, la emisiunea de vineri, că acum clanul corupt din sistemul judiciar care l-a slujit pe Plahotniuc se află la dispoziția unui nou stăpân – Maia Sandu.

”Oamenii care au fost în sistemul lui Plahotniuc acum i-au decizii pentru Maia Sandu și PAS. Iată la ei ce înseamnă reforma în justiție. Să preia controlul asupra justiției de la Plahotniuc la actuala echipă a PAS. Eu nu mi-am permis acest lucru. Stimați lucrători din sistemul justiției, ați uitat de timpurile lui Plahotniuc până în anul 2019? Acum va fi mai dur. Atunci divorțurile se semnau în oficiu la Plahotniuc, cine să ia casa și cine mașina, și se lua taxă pentru aceasta. Voi vă întoarceți la același lucru. Aceiași oameni care făceau deal-uri în sistemul judiciar acum se întorc și sunt în echipa Maiei Sandu. Lucrul acesta deja se simte”, a declarat Dodon.

Liderul socialiștilor a afirmat că în condițiile când se creează un sistem mafiot mai rău decât a fost anterior, niciun cetățean plecat peste hotare nu va mai dori să se întoarcă în țară.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă