PSRM

06 iunie 2016

O delegație în frunte cu Andrei Neguţa, vicepreşedintele fracţiuni parlamentare a PSRM, efectuează o vizită de lucru la Sankt Petersburg

O delegație a Partidului Socialiștilor, din componența căreia fac parte deputați și consilieri municipali PSRM, efectuează o vizită de lucru la Sankt Petersburg în perioada 5-10 iunie. Vizita  este intreprinsa la  invitația partidului „Spravedlivaia Rossia”, în cadrul colaborării interpartinice stabilite între formațiuni.

În cadrul vizitei sunt prevăzute mai multe întrevederi, unde vor fi discutate chestiuni legate de procesele integraționiste în cadrul Uniunii Economice Euroasiatice, dezvoltarea colaborării politice și economice moldo-ruse la nivel regional, pregătirea către alegerile prezidențiale din Moldova și parlamentare din Rusia, dar și alte subiecte de interes comun.

La Sankt Petersburg, delegația PSRM se va întîlni cu profesorul, consilier al Presedintelui Dumei de Stat din FR,  Mihail Krotov cu care va face un schimb de opinii privind procesele integraționiste în cadrul Uniunii Economice Euroasiatice și Asocierii dintre Moldova și Uniunea Europeană. În aceeași zi, delegația PSRM va vizita Adunarea Legislativă a Sankt Petersburgului și se va întîlni cu vicespeakerul Adunării Legislative P. M. Soltan. De asemenea, va avea loc o întrevedere cu președintele fracțiunii „Spravedlivaia Rossia”, A. A. Kovaliov.

IMG_7514În cadrul vizitei va avea loc și întrevederea cu vicepreședintele Dumei de Stat a FR, secretarul Prezidiului Consiliului Central al partidului „Spravedlivaia Rossia” pe probleme internaționale A. L. Romanovici. De asemenea, deputații și consilierii municipali ai PSRM vor vizita Adunarea Interparlamentară a Comunității Statelor Independente.

În capitala de nord a Federației Ruse, delegația PSRM va mai vizita Adunarea Parlamentară a Organizației Tratatului de Securitate Colectivă (OTSC) și se vor întîlni cu secretarul executiv al OTSC P. P. Reabuhin și cu adjunctul său V. V. Bondurovski. Mai sunt planificate vizite la Secția regională a partidului „Spravedlivaia Rossia”, o întîlnire cu președintele Consiliului filialei regionale a partidului din Sankt Petersburg, deputat în Duma de Stat, O. A. Nilov, și secretarul Biroului Consiliului filialei regionale a partidului din Sankt Petersburg N. G. Tihonova.
La data de 10 iunie, delegația se va întoarce la Chișinău.

Amintim că între Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și partidul „Spravedlivaia Rossia” au fost încheiate un Acord de cooperare între partide și un Memorandum privind cooperarea dintre fracțiuni.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă