PSRM

15 iunie 2016

O delegaţie a parlamentarilor socialişti va participa la Forumul Economic Internaţional din Sankt Petersburg

Igor Dodon, Preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, preşedintele fracţiunii parlamentare a PSRM şi Vladimir Golovatiuc deputat din partea socialiştilor în Parlamentul RM, întreprind o vizită de lucru la Sankt Petersburg pentru a participa la Forumul Economic Internaţional din capitala de nord a Rusiei, organizat sub egida Preşedintelui Federaţiei Ruse, în perioada 16-18 iunie curent.

La Forum va participa preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, precum şi peste  10 000 de reprezentanţi ai mediului de afaceri, preşedinţi de state, mass-media, organizaţii obşteşti, politicieni şi savanţi din întreaga lume.

În discuţie vor fi puse cele mai actuale teme legate de provocările economice ce stau în faţa Rusiei şi a întregii lumi, elaborarea noilor modele de administrare eficientă a economiei, a business-ului şi a instituţiilor societăţii civile.

În cadrul forumului, Igor Dodon va avea o luare de cuvînt cu privire la situaţia actuală în domeniul economiei  precum şi va participa la mai multe mese rotunde. De asemenea, liderul PSRM va avea o serie de întrevederi bilaterale cu oficiali ruşi şi parteneri ai formaţiunii pe care o conduce.

Forumul Economic Internaţional de la Sankt-Petersburg (FEISP) este un eveniment unic în economie şi business. În ultimul deceniu, Forumul a devenit o platformă internaţională reprezentativă de comunicare între reprezentanţii cercurilor de afaceri şi pentru discutarea problemelor economice majore, cu care se confruntă Rusia, ţările cu o economie în curs de dezvoltare şi lumea în general. FEISP se desfăşoară din anul 1997. Începînd cu 2006, FEISP are loc sub înaltul patronaj şi cu participarea preşedintelui Federaţiei Ruse.