PSRM

15 iunie 2016

O delegaţie a parlamentarilor socialişti va participa la Forumul Economic Internaţional din Sankt Petersburg

Igor Dodon, Preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, preşedintele fracţiunii parlamentare a PSRM şi Vladimir Golovatiuc deputat din partea socialiştilor în Parlamentul RM, întreprind o vizită de lucru la Sankt Petersburg pentru a participa la Forumul Economic Internaţional din capitala de nord a Rusiei, organizat sub egida Preşedintelui Federaţiei Ruse, în perioada 16-18 iunie curent.

La Forum va participa preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, precum şi peste  10 000 de reprezentanţi ai mediului de afaceri, preşedinţi de state, mass-media, organizaţii obşteşti, politicieni şi savanţi din întreaga lume.

În discuţie vor fi puse cele mai actuale teme legate de provocările economice ce stau în faţa Rusiei şi a întregii lumi, elaborarea noilor modele de administrare eficientă a economiei, a business-ului şi a instituţiilor societăţii civile.

În cadrul forumului, Igor Dodon va avea o luare de cuvînt cu privire la situaţia actuală în domeniul economiei  precum şi va participa la mai multe mese rotunde. De asemenea, liderul PSRM va avea o serie de întrevederi bilaterale cu oficiali ruşi şi parteneri ai formaţiunii pe care o conduce.

Forumul Economic Internaţional de la Sankt-Petersburg (FEISP) este un eveniment unic în economie şi business. În ultimul deceniu, Forumul a devenit o platformă internaţională reprezentativă de comunicare între reprezentanţii cercurilor de afaceri şi pentru discutarea problemelor economice majore, cu care se confruntă Rusia, ţările cu o economie în curs de dezvoltare şi lumea în general. FEISP se desfăşoară din anul 1997. Începînd cu 2006, FEISP are loc sub înaltul patronaj şi cu participarea preşedintelui Federaţiei Ruse. 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă