PSRM

13 iulie 2022

Novac către Perciun: aveți toată puterea în țară, iar voi tot căutați țapi ispășitori

„Pe parcursul anului, PAS a reușit să ne aducă cu circa 20 de ani în urmă. Or, actualul nivel de trai al cetățenilor corespunde celui din anii 90, când veniturile nu acopereau cheltuielile”.

Astfel a apreciat deputatul PSRM, Grigore Novac primul an de guvernare a partidului Acțiune și Solidaritate, în cadrul unei emisiuni de la canalul TV „Primul în Moldova”.

Novac a menționat că actualul guvern nu a putut face față creditului de încredere enorm oferit de cetățeni, „și nimeni nu este de vină pentru acest lucru, cu excepția domnilor din PAS.”

Cu toate acestea, în loc să-și recunoască greșelile și să-și ceară scuze în fața poporului, guvernanții continuă să dea vina pe alții pentru toate necazurile lor.

– A spune că războiul este de vină de toate… nu este corect. Toate problemele din țară au început cu mult înainte de asta. Aveți toată puterea din țară și încă mai căutați țapi ispășitori. Ați pus țara și cetățenii în genunchi”, a spus Novac.

La rândul său, deputatul PAS, Dan Perciun, a recunoscut că situația din țară este extrem de dificilă, dar Guvernul, în opinia sa, „face față problemelor pentru moment.”

– Nimeni nu se aștepta să ne trezim într-o țară, în vecinătatea căreia este război. Nimeni nu se aștepta că vor exista astfel de prețuri, că prețurile la gaze vor crește. Guvernul a făcut tot ce a putut. După ’91, a fost unul dintre cei mai dificili ani”, a spus el.

În același timp, Perciun a menționat că ne așteaptă o „iarnă foarte, foarte dificilă”, dar autoritățile, potrivit lui, se pregătesc pentru acest lucru.

Sursa: aif.md

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă