PSRM

30 iunie 2020

Grigore Novac: Mafia, folosind sacul cu bani furați de la poporul nostru, cumpără deputații, ca să captureze din nou țara

Trădarea lui Ștefan Gațcan, care s-a vândut pe bani lui Plaha-Șor, evidențiază un lucru important: principala luptă în Moldova se duce între președintele Igor Dodon și PSRM, pe de o parte, și oligarhii care-și vor țara înapoi, pe de altă parte. Despre aceasta a scris pe pagina sa de Facebook deputatul PSRM, Grigore Novac.

”Mafia, folosind sacul cu bani furați de la poporul nostru, cumpără deputații, ca să captureze din nou țara. Iar principala lor piedică în aceasta ei o văd în Igor Dodon și PSRM, care se opun închinării țării mafioților. De aceasta au lansat diferite falsuri prin conservele lor oligarhice, au corupt deputați și aleși locali, doar ca să lovească în șeful statului și în socialiști”, scrie Novac.

În opinia deputatului PSRM, astfel Plahotniuc și Șor vor să pregătească drumul spre prezidențiale pentru Maia Sandu.

”Ea se bucură de mărul otrăvit al lui Plahotniuc? Poporul nu e orb, vede tot. Cetățenii nu sunt proști, înțeleg tot. Și vor face alegerea corectă, nu vor ceda țara oligarhilor și mafiei”, a conchis deputatul.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă