PSRM

19 mai 2021

Mesajul lui Igor Dodon de Ziua Internaţională a Medicului de Familie

Motivarea adecvată a tuturor angajaților din sistemul de sănătate și îmbunătățirea condițiilor de muncă, rămâne a fi o prioritate pentru PSRM. Despre aceasta liderul socialiștilor, Igor Dodon, a scris într-un mesaj dedicat Zilei Internaţionale a Medicului de Familie. Dodon a transmis mulțumiri și cuvinte de recunoștință tuturor medicilor de familie din Republica Moldova, pentru dedicația, răbdarea, înțelegerea, profesionalismul și responsabilitatea de care dau dovadă în ciuda condițiilor dificile și a resurselor limitate.

„Medicii de familie sunt primele persoane cărora ne adresăm atunci când avem o problemă de sănătate și acei oameni care sunt mereu aproape de familiile noastre, cei care ne tratează, ne îndrumă, ne învață să prevenim și să avem grijă de sănătatea noastră. Pandemia a făcut ca rolul Dumneavoastră în societate să devină și mai important.

Vă mulțumim din suflet pentru implicarea dezinteresată și plenară în combaterea acestui virus care ne-a perturbat viața tuturor”, se mai arată în mesajul lui Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă