PSRM

07 februarie 2023

Mesaj de felicitare pentru Zinaida Greceanîi cu ocazia zilei de naștere

Adresăm sincere şi cordiale felicitări Doamnei Zinaida Greceanîi, cu prilejul zilei de naștere.

Pe parcursul activității și a carierei sale politice, Zinaida Greceanîi mereu s-a bucurat de autoritate, fiind cunoscută drept un finanțist competent, lider responsabil și un politician înțelept.

În ce funcție s-ar afla – ministru al Finanțelor, Prim – ministru al Republicii Moldova, Președinte al Partidului Socialiștilor, Președinte al Parlamentului Republicii Moldova, președinte al fracțiunii parlamentare a PSRM – Zinaida Greceanîi s-a remarcat prin profesionism, dăruire de sine, disciplină și tact, calități pe care le solicită și colegilor săi.

În condițiile crizelor de astăzi, cunoștințele, experiența și principiile morale ale Zinaidei Greceanîi ne ajută să facem față situației, să rezistăm presiunii politice, să-i susținem pe tovarășii noștri în momente dificile, fără a uita de principalul nostru obiectiv politic – instaurarea unei puteri echitabile și populare care ar guverna în interesul întregii societăți și al întregii țări.

Îi urăm Zinaidei Greceanîi sănătate de fier, bunăstare în familie și pace în suflet! Suntem încrezători că experiența politică și profesională a Zinaidei Greceanîi va fi valorificată și în continuare în interesul și în beneficiul țării noastre.

Comitetul Executiv al PSRM

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă