PSRM

19 septembrie 2022

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Lucrătorului Aviației Civile

Astăzi, 19 septembrie, în Republica Moldova este marcată Ziua Lucrătorului Aviației Civile. Flota aviației civile a Republicii Moldova a fost creată în anul 1944 cu scopul de a satisface necesitățile economiei naționale și cerințele populației. Pe parcursul a 78 de ani, această ramură s-a dezvoltat necontenit și s-a afirmat ca un sector strategic, care contribuie la dezvoltarea statului.

Cu o deosebită plăcere adresăm sincere felicitări angajaților și veteranilor aviației civile cu ocazia sărbătorii profesionale.

Astăzi nu ne putem imagina viața fără transportul aerian. Transportul de pasageri, livrarea mărfurilor, activitățile de căutare și de salvare, asistența medicală de urgență – această listă a activităților Dumneavoastră nu este completă nici pe departe.

Avem ferma convingere că eforturile necontenite a fiecărui angajat și veteran al aviației civile contribuie semnificativ la dezvoltarea industriei aviatice și  prosperitatea Republicii Moldova.

Vă mulțumim pentru profesionism și dedicație în activitatea desfășurată. Vă urăm sănătate, un cer senin şi bucurii alături de cei dragi.

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă