PSRM

01 mai 2022

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Internaționale a Solidarității Oamenilor Muncii

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova adresează felicitări tuturor cetățenilor din Moldova cu prilejul Zilei Internaționale a Solidarității Oamenilor Muncii – 1 Mai!

În această zi frumoasă de primăvară, în primul rând vrem să urăm pace oamenilor noștri, sănătate, prosperitate, bunăstare.

1 Mai este o sărbătoare deosebită, când onorăm pe toți cei care lucrează la fabrici și în câmp, în sălile de clasă și la volan, care tratează bolnavii și apără legea și ordinea în stat. Aceasta este, fără exagerare, o sărbătoare a întregii societăți, or fiecare dintre noi, personal contribuie la dezvoltarea țării, începând din școală.

Astăzi trăim vremuri grele, dar, așa cum a fost și mai înainte, prin muncă și consolidare, vom putea depăși toate obstacolele pentru a asigura un viitor prosper țării noastre dragi.

Partidul Socialiștilor a fost, este și va fi alături de oameni!
Mereu am luptat și promovat inițiative concrete de îmbunătățire a condițiilor de viață și activitate a oamenilor muncii. Este vorba despre creșterea salariilor în sectorul public, în sistemul de sănătate, despre indexarea salariilor și a pensiilor, susținerea populației prin subvenții și compensații, crearea de noi locuri de muncă și protecția drepturilor angajaților.
Partidul Socialiștilor va continua să apere interesele poporului!

La mulți ani, dragi prieteni!

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă