PSRM

01 mai 2024

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Internaționale a Solidarității Oamenilor Muncii – 1 Mai

Dragi concetățeni,

Cu prilejul Zilei Internaționale a Solidarității Muncii, adresăm sincere felicitări tuturor oamenilor muncii, urându-Vă pace, bunăstare și noi succese în activitatea profesională pentru asigurarea unui viitor prosper al țării noastre!

Ziua de 1 Mai ca Zi Internațională a Muncii a fost decretată oficial în 1989 de către Congresul Internaționalei Socialiste și reprezintă un omagiu adus muncitorilor şi mişcărilor muncitoreşti din întreaga lume pentru lupta lor istorică în vederea obţinerii unor drepturi sociale şi economice. Anual, această zi este marcată în peste 90 de state din întreaga lume.

Fiind sărbătorită și în Republica Moldova, această zi ne oferă prilejul de a exprima recunoștință și apreciere față de toți muncitorii și angajații din economia țării noastre, care, prin efortul lor, în pofida tuturor obstacolelor, contribuie la dezvoltarea statului nostru.

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova este alături de toți oamenii muncii și va continua să lupte pentru drepturile și interesele lor. Una din activitățile de bază a formațiunii noastre este axată pe elaborarea și promovarea inițiativelor care au drept obiectiv îmbunătățirea condițiilor de viață și de muncă ale tuturor cetățenilor noștri. Așa a fost și așa va fi!

Urăm tuturor cetățenilor Republicii Moldova să se mândrească de rodul muncii lor și să marcheze această zi în pace, alături de cei dragi!

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă