PSRM

02 martie 2022

Maxim Lebedinschi și Grigore Novac au avut o întrevedere cu activul organizației teritoriale a PSRM din raionul Fălești

Conducerea PSRM continuă să discute cu membrii și susținătorii PSRM despre acțiunile și planurile formațiunii legate de îmbunătățirea vieții cetățenilor și depășirea situației dificile social-economice și politice cu care se confruntă țara noastră.

Astăzi, membrii Comitetului Executiv al PSRM, Maxim Lebedinschi și Grigore Novac s-au deplasat în orașul Fălești, unde au avut o întrevedere cu activul organizației teritoriale PSRM din raion.

Grigore Novac a fost susținut în ideea promovată de socialiști privind necesitatea de a mobiliza toate eforturile, atât ale administrației publice centrale, locale cât și a cetățenilor în vederea acordării unui sprijin plenar refugiaților din Ucraina. În acest sens, pe teritoriul raionului Fălești, inclusiv cu ajutorul reprezentanților PSRM, au fost deschise câteva centre de plasament care asigură condiții optime de adăpost cetățenilor veniți din țara vecină.

De asemenea, membrii PSRM s-au pronunțat ferm pentru păstrarea statutului de neutralitate al țării noastre care asigură neimplicarea Moldovei în confruntările geopolitice.

Maxim Lebedinschi a reiterat că PSRM va întreprinde toate acțiunile posibile în vederea menținerii păcii și stabilității economice a Moldovei.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă