PSRM

20 ianuarie 2021

Maia Sandu a preluat practica lui Mihai Ghimpu cu așii din mânecă, spune Igor Dodon

Președintele Maia Sandu a preluat practica lui Mihai Ghimpu cu așii din mânecă. Astfel Igor Dodon a comentat refuzul șefului statului de a desemna un candidat la funcția de premier. Declarația a fost făcută la postul de televiziune NTV Moldova.

„Actualul președinte încearcă să se joace cu Constituția, așa cum făcea Alianța pentru Integrare Europeană. Ba încercau să interpreteze Constituția, că președintele poate fi ales timp de doi ani, ba Ghimpu ne arăta că are ași în mânecă… Din păcate Maia Sandu a preluat anume această practică. Ei încearcă să dizolve Parlamentul, dar în mod ilegal”, a declarat Igor Dodon.

Maia Sandu nu desemnează un candidat, pentru că își face griji de ratingul său, declară Igor Dodon

Maia Sandu se teme că va fi votat guvernul propus de ea și atunci președintele va pierde din rating. Declarația a fost făcută de către liderul socialiștilor, Igor Dodon, la postul de televiziune NTV Moldova.

„Președintele Maia Sandu se teme că Guvernul propus de ea va fi votat. De ce se teme? Pentru că ei consideră că PAS acum are un rating mare și este nevoie urgent de organizat alegeri anticipate, pentru ca partidul ei să obținute mai multe mandate în Parlament”, a declarat Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă