PSRM

22 septembrie 2018

Locuitorii raionului Ungheni au înaintat în calitate de candidat pentru circumscripția electorală pe Ghenadi Mitriuc

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a desfășurat în ziua de 22 septembrie, la Ungheni, un miting de protest împotriva politicii de jaf a guvernării ”proeuropene” din ultimii 9 ani. La miting a participat secretarul executiv al PSRM Vlad Batrîncea, deputați, primari și consilieri, cît și locuitori ai raionului Ungheni.

Cei prezenți și-au exprimat nemulțumirea față de acțiunile guvernării ”eurounionistă” care nu au lăsat speranțe pentru un viitor mai bun pentru poporul republicii și îi forțează să părăsească țara. În același timp, multiplele iniţiative sociale, promovate de Preşedintele Republicii Moldova şi Partidul Socialiştilor, sunt blocate de majoritatea parlamentară şi Guvern, care execută cu smerenie voinţa oligarhilor şi a instituțiilor financiare internaţionale.

Participanții la miting au menționat că unicul partid care acţionează în interesele majorităţii absolute a poporului Moldovei este Partidul Socialiştilor din Republica Moldova, care pledează pentru trecerea la forma de guvernare prezidenţială, păstrarea statalităţii moldoveneştişi a limbii moldoveneşti în Constituţie, pacea interetnică în ţară, statutul neutru al Moldovei pe arena internaţională, relansarea parteneriatului strategic cu Rusia, echitatea social, apărarea Ortodoxiei şi a valorilor tradiţionale.

Locuitorii raionului Ungheni și-au exprimat sprijinul plenar pentru Preşedintele Republicii Moldova Igor Dodon, pentru Partidul Socialiştilor din Republica Moldova și, înaintarea lui Ghenadi Mitriuc în calitate de candidat, din partea OT Ungheni, pentru funcția de deputat în Parlamentul RM pe circumscripția electorală Ungheni, pentru alegerile din 24 februarie 2019.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă