PSRM

09 octombrie 2022

Locuitorii Moldovei semnează masiv petiția cu privire la moratoriul asupra deconectării consumatorilor de la serviciile locativ-comunale

Cetățenii Republicii Moldova semnează masiv petiția cu privire la instituirea unui ”moratoriu asupra deconectării consumatorilor de la rețelele de gaz, căldură, lumină și apă în timpul sezonului de încălzire”, adresată actualei guvernări.

„Noi, semnatarii petiției, cetățeni ai Republicii Moldova, solicităm guvernării să nu lase oamenii singuri să se descurce cu tarifele ridicate la gaz, încălzire, electricitate și apă și considerăm că din cauza creșterii prețurilor și tarifelor, mulți riscă să nu-și poată achita facturile pe timp de iarnă”, se spune în petiție.

Locuitorii țării susțin proiectul de lege al PSRM „cu privire la introducerea unui moratoriu privind deconectarea consumatorilor de la rețelele de gaz, căldură, lumină și apă în timpul iernii”.

Oamenii cer Guvernului și Parlamentului Republicii Moldova să asigure prestarea serviciilor locativ-comunale pentru fiecare familie, indiferent de venitul unei anumite familii și să interzică prestatorilor de servicii să deconecteze consumatorii de la rețele în timpul iernii.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă