PSRM

20 iulie 2020

Liderul fracțiunii PSRM, după eșecul moțiunii de cenzură: Alianța Haosului Sandu-Candu-Plaha-Șor este în opoziție față de propriul popor

Alianța Haosului Sandu-Candu-Plaha-Șor este în opoziție față de propriul popor. Așa a comentat acțiunea de astăzi a opoziției parlamentare liderul fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, după eșecul moțiunii de cenzură.

“Întreaga țară a urmărit astăzi, în direct, ce haos provoacă deputații din această alianță, care este interesată exclusiv să apere Aeroportul Internațional Chișinău, furat de la popor, să protejeze hoții de miliarde. Haosul de astăzi din Parlament s-a dorit să fie extins în toată țară, cu demiterea Guvernului Chicu. Intenția lor cinică a eșuat! Iar investiția de milioane, în cumpărarea deputaților, a fost una falimentară”, a scris Corneliu Furculiță pe o rețea socială.

Socialistul a evidențiat că este regretabil că deputații Maiei Sandu și ai lui Andrei Năstase au intrat în capcana oligarhică. “Sperăm că vor înțelege gafa pe care au făcut-o și nu vor mai călca pe greblă. Noi suntem deschiși pentru o discuție largă cu PDM, PAS și PPDA, pentru a identifica cele mai bune soluții pentru guvernare. Iar locul celor din partidele mafioto-oligarhice este la închisoare, nu în Parlament”, a scris liderul fracțiunii PSRM.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă