PSRM

20 iunie 2021

Liderul PSRM a felicitat lucrătorii medicali și farmaciștii cu ocazia sărbătorii profesionale

Liderul PSRM Igor Dodon a felicitat lucrătorii medicali și farmaciștii cu ocazia sărbătorii profesionale, dorindu-le să se bucure de recunoștința pacienților, de aprecierea celor din jur, multă putere, energie, pace și liniște în familii.

Igor Dodon a menționat că în acest an sărbătoarea are o conotație deosebită dat fiind faptul că angajații în sisitemul de sănătate din întreaga lume sunt implicați în lupta împotriva pandemiei de COVID-19, fapt ce a readus în prim plan rolul primordial al medicului în societate.

”Lucrătorii medicali sunt cei care veghează asupra sănătății noastre și care, în pofida situației din sistem, rămân devotați profesiei, asumându-și responsabilitatea pentru înfăptuirea actului medical și salvarea vieții oamenilor”, a subliniat Igor Dodon.

Președintele PSRM și-a exprimat gratitudinea tuturor lucrătorilor medicali din țara noastră pentru implicarea dezinteresată și plenară în combaterea pandemiei, precum și pentru dedicația, răbdarea, înțelegerea, profesionalismul și responsabilitatea de care dau dovadă în ciuda condițiilor dificile de muncă.

În semn de prețuire a efortului lucrătorilor medicali în lupta contra pandemiei de COVID-19, în perioada când a ocupat funcția de președinte al țării, Igor Dodon a declarat anul 2020 – Anul Lucrătorului Medical în Republica Moldova. Totodată, împreună cu fracțiunea PSRM, Igor Dodon a lansat inițiativa de sporire cu 100% a salariilor lucrătorilor medicali – în trei etape, proces care, cu regret, a fost stopat înainte de etapa finală.

”Vă asigur că vom continua să întreprindem măsuri concrete de consolidare a sistemului național de sănătate, de motivare adecvată a angajaților și de îmbunătățire a condițiilor de muncă”, a asigurat Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă