PSRM

09 decembrie 2020

Lider al PSRM: Maia Sandu ar trebui să se ocupe de atribuțiile sale constituționale, dar ea continuă campania electorală

Societatea aștepta că după alegerile prezidențiale în Moldova spiritele se vor calma și va fi stabilitate. În prezent însă, noi asistăm la o prelungire a campaniei electorale, cu proteste și confruntări politice. Declarația a fost făcută de către președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, la postul de televiziune REN Moldova.

“Cu părere de rău, președintele ales a decis să nu se ocupe de atribuțiile sale, dar să continue campania electorală. Acest lucru se vede. Ei lansează mesaje, că trebuie să fie schimbată toată clasa politică, până la primari, adică votul care s-a dat pentru Maia Sandu trebuie să fie răspândit la toate nivele de conducere. Nu e chiar așa, iar aceste ambiții vor duce la confruntări politice. În mod normal, președintele ales trebuie să își ocupe fotoliul și să se ocupe de atribuțiile sale constituționale, potrivit cărora președintele face parte din puterea Executivă”, a declarat Furculiță.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă