PSRM

08 iunie 2022

La trei ani, după plecarea lui Plahotniuc, situația a devenit și mai gravă, iar Moldova a derapat din democrație în dictatură, spune Novac

La trei ani de la plecarea lui Vlad Plahotniuc de la guvernare, situația a devenit și mai gravă, iar Republica Moldova a derapat din democrație în dictatură. Despre aceasta vicepreședintele fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, deputatul Grigore Novac, a scris pe rețelele de socializare.

„Era dimineață, iar noi cei din PSRM eram în Parlament și în așteptarea celor din blocul ACUM, care probabil încă erau acasă și savurau o cafea de dimineață.

Trei ani în urmă, am început lupta cu cel care acaparase tot în această țară, iar noi începînd detronarea lui, fiind conștienți de tot pericolul care ne înconjurase, cunoscînd că putem fi arestați și întemnițați în orice clipă, nu am renunțat să ne opunem regimului oligarhic și am mers pînă la capăt.

Astăzi, privesc în urmă și am doar regrete… Regret că în același stil oligarhic și banditesc a fost reacaparată justiția, procuratura, CSM și CSP, Curtea Constituțională, Serviciul de Informații și Securitate, Centrul Național Anticorupție și toate celelalte instituții ale statului pe care le-a asmuțit împotriva PSRM-ului și a deputaților care au luptat și luptă în continuare pentru a trăi și gîndi liber într-un stat democratic”, a mai scris Novac.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă