PSRM

31 mai 2022

La sediul PSRM a avut loc o întrevedere cu Ambasadorul Ungariei

Zinaida Greceanîi, președintele fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor și Olga Cebotari, membru al Comitetului Executiv al Partidului Socialiștilor, au avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Ungariei în Republica Moldova, E.S. Sándor Szabó.

Părțile au discutat un spectru larg de probleme ce țin de relațiile bilaterale și au menționat caracterul prietenos al dialogului interstatal bazat pe respectul reciproc și pe valorile tradiționale.

În mod separat, interlocutorii au vorbit despre situația internă din Republica Moldova și despre cea regională. Din partea PSRM, a fost menționată inadmisibilitatea instaurării unui control politic asupra structurilor de forță și a sistemului judecătoresc și utilizarea acestora în calitate de instrument de represiune.

Reprezentanții Partidului Socialiștilor și-au exprimat convingerea fermă cu privire la necesitatea de menținere și consolidare a statutului constituțional de neutralitate al Republicii Moldova, fapt ce ar putea servi drept garanție pentru prevenirea implicării țării noastre în jocuri geopolitice străine.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă