PSRM

10 noiembrie 2017

La cererea socialiștilor, Guvernul și Procuratura Generală vor fi audiate în Parlament

Fracțiunea Partidului Socialiștilor a solicitat audierea în Parlament a reprezentanților Guvernului și ai Procuraturii Generale cu privire la alimentația copiilor în instituțiile de învățământ preșcolar din Republica Moldova.

Potrivit deputatului socialist, Radu Mudreac, este necesară organizarea de audieri, deoarece această problemă gravă nu a fost încă soluționată.

”În cadrul comisiei parlamentare speciale, care a fost creată pentru a investiga incidentul privind furnizarea produselor alterate în grădinițe, Procuratura Generală trebuia să prezinte informațiile specificate în document în termen de două luni. Guvernul, la rândul său, trebuia să prezinte Parlamentului, în termen de trei luni, informații despre acțiunile întreprinse pentru remedierea situației din acest domeniu. La începutul lunii iunie, am încercat să obținem aceste informații, dar parlamentul a respins inițiativa de a organiza audieri. Astăzi, situația din acest domeniu nu s-a schimbat și acest lucru este inacceptabil. Sunt copiii noștri, viitorul nostru și este important să stopăm imediat haosul care s-a creat în grădinițe „, a subliniat deputatul.

Majoritatea deputaților au votat organizarea audierilor cu reprezentanții Procuraturii Generale și ai Guvernului săptămâna viitoare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă