PSRM

02 iunie 2020

Președintele fracțiunii PSRM: Nu avem nimic de ascuns de oameni. Vom merge la alegători fără teamă

Partidul Socialiștilor este cel mai activ partid în raionele din țară. Acest lucru este declarat de către cetățenii care participă la sondajele de opinie și totul se datorează faptului că PSRM este întotdeauna aproape de oameni. Despre acest lucru a declarat Corneliu Furculiță, președintele fracțiunii parlamentare a formațiunii în cadrul emisiunii “Acces Direct” de la postul de televiziune NTV Moldova.

“Mergem mereu în raioane, nu avem nimic de ascuns de oameni, vorbim deschis cu ei. Suntem probabil singurul partid ai cărui reprezentanți sunt în toată țara – începînd de la Briceni și finisînd cu Giurgiulești. Și în raionele centrale, și în Găgăuzia, avem reprezentanți, organizații teritoriale. Recent, suntem partidul cu cel mai mare număr de președinți de raioane, consilieri raionali, primari. Avem o „armată” de oameni care lucrează zilnic în raioane, care țin mereu mîina pe pulsul societății”, a spus el.

Totodată, Furculiță a menționat că socialiștii sunt cel mai pregătit partid pentru orice tip de alegeri, inclusiv pentru alegerile parlamentare anticipate.

“Partidul nostru se bazează pe disciplină, suntem organizați. Vom merge la alegători fără teamă. Nu exclud că aceasta va fi o scăpare pentru politica moldovenească – să mergem la alegerile parlamentare anticipate și să aflăm dorința oamenilor. Iar componența organului legislativ se va îmbunătăți. Nu vor exista partide ai căror deputați vor practica traseismul politic”, a subliniat Furculiță.

Sursa: aif.md

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă