PSRM

24 noiembrie 2022

Ivanna Koksal: dacă nu protejăm legea, nu ne vom putea apăra statul

Astăzi, judecătorii ignoră codurile, sunt ghidați de „instrucțiunile” ministrului Justiției și de opinia lor subiectivă, a menționat deputatul PSRM, Ivanna Koksal în discursul său pe marginea moțiunii de cenzură împotriva ministrului Justiției.

Ea a menționat că autoritățile PAS au o manieră ciudată de a guverna – să nu-și asume responsabilitatea pentru eșecurile proprii, dar să dea vina pe altcineva.

„Exprimăm vot de neîncredere ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco, care vorbind despre lucruri frumoase, în realitate organizează concursuri false de numire a persoanelor în funcții responsabile. ”Reforma justiției”, despre care s-a tot vorbit, este realizată nu în beneficiul poporului moldovenesc, ci pur și simplu pentru a corespunde cerințelor opiniilor europene”, a spus deputatul.

Ivanna Koksal a atras atenția asupra faptului că ministrul Justiției a dat dovadă de „abilități foarte bune” în ceea ce ține de înlăturarea persoanelor incomode, amintind de cazul Stoianoglo și de modul în care autoritățile reprimă liderii opoziției.

„Dacă nu scăpăm țara de guvernarea voastră și nu protejăm legea, nu vom putea să ne apărăm statul. De aceea trebuie să plecați!”- a spus deputatul PSRM.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă