PSRM

29 mai 2022

Ion Perju: Acțiunile guvernării PAS duc cu pași rapizi țara spre sărăcie

Guvernarea PAS îndreaptă țara spre un colaps social-economic, îndreaptă țara cu pași rapizi spre sărăcie, a declarat fostul ministru al Agriculturii, Ion Perju, la protestul organizat, duminică, la Chișinău.
”Avem o agricultură frumoasă și potențial agricol imens, avem o țară frumoasă și oameni frumoși, doar că ceea ce se întâmplă pe parcursul ultimelor 10 luni, de când avem la guvernare PAS, țara se îndreaptă spre un colaps social-economic, țara se îndreaptă cu pași rapizi spre sărăcie. S-a întrebat cineva cum se descifrează PAS? Partid antisocial, partid al sărăciei, partid al incapacității și dezbinării în societate. De 10 luni suntem martori”, a spus Perju.

Fostul ministru a menționat că actuala guvernare ”a îngenunchiat agricultura”, în urma creșterii prețurilor la motorină, fertilizanți, îngrășăminte. Guvernul nu vrea să întreprindă nimic, iar toate inițiativele opoziției menite să remedieze situația sunt respinse de PAS.

În fața Parlamentului și Președinției se desfășoară o acțiune de protest apolitic față de acțiunile guvernării PAS și a președintelui Maia Sandu. Protestatarii cer oprirea măsurilor antisociale și cer respectarea drepturilor la libera exprimare și la o viață decentă. Oamenii scandează lozinci ”Nu distrugeți țara”, ”Ne-ați adus doar sărăcie și hoție”, ”PAS sinonimul sărăciei”, ”Sandu – lichidatorul Moldovei”, ”Jos regimul Sandu”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă