PSRM

12 octombrie 2019

Ion Ceban: Promit – conlucrarea primarului general cu societatea civilă va fi productivă!

Candidatul PSRM la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Ion Ceban a avut o întrevedere cu mai mulți activiști civici și membri ai societății civile, inclusiv “Primăria Mea”, “Город без Маршруток”, „Verde.md”, „Sporter.md”, „Hai Moldova”, ”Ecodava” și altele.

“I-am asigurat pe acești tineri că în calitate de primar voi crea consilii consultative, formate din membri ai societății civile, pe fiecare domeniu de activitate pe lîngă primarul general și Consiliul municipal Chișinău.

Trebuie să stabilim foarte explicit forma juridică de activitate a acestor consilii, dar și planul anual de colaborare a primăriei cu societatea civilă.

Vom stabili clar cum va avea loc finanțarea activităților pe care le va face societatea civilă, care este imposibilă fără un suport din bugetul municipal.

Este absolut necesar un contract social între primărie și societatea civilă în care să fie clar stipulat cum se deleagă competențele societății civile, cum este stabilit volumul de implicare și formele de conlucrare a structurilor subordonate primăriei cu membrii acestor organizații, oricare ar fi ele.

Îmi propun să muncesc pentru oameni și fără participarea activă a locuitorilor orașului este imposibil să realizez tot ce mi-am propus”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

El a mulțumit tuturor participanților la întrevedere și a menționat: “Mă bucur că sunt entuziasmați să contribuie la dezvoltarea capitalei și le promit: conlucrarea primarului general cu societatea civilă va fi productivă!”

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă