PSRM

18 iunie 2019

Ion Ceban: Așteptăm o abordare profesionistă și nu una “de coșmar”

Vicepreședintele parlamentului, deputatul fracțiunii Partidului Socialiștilor, Ion Ceban a comentat poziția democraților, exprimată de deputatul Sergiu Sîrbu precum că va transforma viața majorității parlamentare într-un „coșmar”.

Ion Ceban a remarcat că ar fi corect să așteptăm o abordare profesionistă, și nu una de coșmar, deoarece coșmarul – a fost “ceea ce ați făcut dumneavoastră din instituțiile statului – acesta este un adevărat coșmar”.

Vicepreședintele a fost indignat de cinismul democraților, care săptămîna trecută au batjocorit toată țara și partenerii internaționali, ignorînd noua guvernare din țară și deciziile sale, au participat astăzi la ședința Biroului Permanent în calitate de observatori și acum brusc sunt îngrijorați de lege.

“După ce săptămîna trecută v-ați bătut joc și ați pus sub semnul întrebării în general statul de drept în RM, dumneavoastră veniți astăzi și interpretați niște articole din regulamentul parlamentului. Mai aveți obraz?! Uitați-vă în oglindă! Nu vă place? Dar cînd ați insultat o țară întreagă și partenerii internaționali v-a plăcut?! Așa că vă rugăm foarte frumos să fiți corecți  și constructivi cum ați promis, fără tot felul de “coșmaruri”, și să vă ghidați de buchia legii și nu de părerile personale”, a subliniat vicepreședintele.

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă