PSRM

15 septembrie 2019

Ion Ceban: Programul meu este elaborat în interesul locuitorilor din Chișinău

Aceasta este una dintre cele mai importante campanii electorale, care va decide viitorul fiecărei localități. Iar fiecare oraș și sat din țară trebuie să revină pe calea dezvoltării. Despre acest lucru a declarat în cadrul lansării oficiale a PSRM în campania electorală, secretarul pentru ideologie al Partidului Socialiștilor, candidatul PSRM la funcția de Primar General al municipiului Chișinău, Ion Ceban.

“Avem o sarcină foarte importantă, să convingem fiecare cetățean că echipa PSRM este formată din profesioniști și oameni cu experiență. Spre deosebire de mulți alții, noi știm problemele fiecărei localități și avem soluții reale”, a spus el.

Socialistul a adăugat că “în ultimii ani, noi am mers din casă în casă, am muncit cu dedicație în primărie, de aceea știm toate problemele orașului nostru”.

“În această perioadă împreună cu echipa am reușit să implementăm mai multe proiecte pentru dezvoltarea orașului, pentru confortul oamenilor. Am voința și experiența necesară să construiesc un Chișinău modern. Tot programul meu de activitate în funcția de primar general al municipiului Chișinău este elaborat în interesul locuitorilor municipiului. Vom dezvolta capitala, va prospera și țara. Chișinăul pentru toți, Chișinăul pentru tine!”, a afirmat Ion Ceban.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă