PSRM

16 septembrie 2019

Ion Ceban: Vreau ca toți să răspundă pentru ilegalitățile comise în Chișinău!

„Vreau ca toți să răspundă pentru ilegalitățile comise în Chișinău: pentru terenurile municipale înstrăinate, construcțiile ilegale și eliberarea autorizațiilor respective, la fel pentru licitațiile trucate, alimentația proastă și otrăvirea copiilor în grădinițe și școli, drumurile făcute necalitativ, traficul de influență.

Despre acest lucru a declarat în timpul dezbaterii noului proiect de lege cu privire la Procuratură, candidatul PSRM la funcția de Primar General al Chișinăului.

Totodată, Ceban a menționat că dorește să se facă dreptate în problema intoxicării bazinelor acvatice de către unii agenți economici iresponsabili, dar și în urma acțiunilor indiferente a unor conducători din cadrul întreprinderilor municipale ce administrează ineficient și cu rea intenție sectorul, care în rezultat a generat mirosul urît din capitală. De asemenea, socialistul consideră că trebuie să se facă lumină și în multe alte probleme.

“Personal am transmis în organele de drept, sute de demersuri pe marginea acestor probleme și a altor cazuri. Sunt deranjat și indignat că nimeni nu este pedepsit conform legii pentru încălcările admise. Am votat azi pentru noua lege a Procuraturii și vreau ca acest lucru sa fie un început pentru o justiție corectă, pentru acțiuni luate în avantajul oamenilor, dar nu a unor grupuri de interese înguste”, a adăugat socialistul.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă