PSRM

01 decembrie 2017

Ion Ceban: Pentru prima dată în 10 ani, Bugetul municipal poate fi aprobat la timp

Pentru prima dată într-o perioadă lungă de timp, Bugetul municipiului Chișinău pentru anul 2018 poate fi aprobat fără întârziere, adică până la sfârșitul anului curent, 2017. Acest lucru a fost anunțat la 1 decembrie de către șeful fracțiunii Partidului Socialiștilor în Consiliul Municipal Chișinău, Ion Ceban.

Consilierul a menționat că aprobarea la timp a bugetului va permite începerea planificării tuturor achizițiilor publice și a altor aspecte importante pentru oraș din ianuarie 2018.

„Am avut 1246 de propuneri cu caracter social, parvenite de la cetățeni și instituții, toate acestea au fost prelucrate pe tot parcursul anului. Am lucrat mult cu Direcția finanțe și suntem bucuroși că mai mult de 75% din aceste propuneri au fost luate în considerare „, a menționat Ion Ceban.

Socialistul a îndemnat organul executiv să se pregătească în mod corespunzător pentru audieri publice înainte de a vota proiectul de buget în a doua lectură, astfel încât acesta să fie aprobat în cele din urmă până la sfârșitul acestui an.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă