PSRM

01 noiembrie 2019

Ion Ceban îndeamnă locuitorii municipiului Chișinău să voteze în 3 noiembrie pentru fapte și program concret

În cadrul unui briefing de presă candidatul PSRM a făcut bilanțul campaniei electorale și a lansat un apel către chișinăuieni. Ion Ceban a precizat că în perioada ultimelor două săptămîni a reușit să discute cu oamenii din toate sectoarele orașului și din suburbii.

Am discutat cu oamenii să văd și să aud personal despre problemele și dorințele lor. Am vorbit despre programul meu și că sunt gata să administrez eficient municipiul. Le mulțumesc tuturor oamenilor care mi-au fost alături, m-au susținut și să susțin în continuare.”, a precizat Ion Ceban. 

Ion Ceban a amintit că a mers la toate dezbaterile electorale organizate de televiziuni unde și-a prezentat detaliat programul de administrare a municipiului Chișinău pentru următorii patru ani, dar și viziunile de dezvoltare a capitalei pe termen lung.

Nu îmi este frică de nicio întrebare comodă sau incomodă, am demonstrat acest lucru atît la dezbaterile cu oponentul meu, dar și cu reprezentanții lui. Chiar dacă am fost acuzat, învinuit și murdărit fără probe de contracandidatul meu, am demonstrat că nu am ce ascunde și totul este transparent, am vorbit și am prezentat așa cum stau lucrurile în Chișinău. Am fost și sunt receptiv la toate întrebările.”, a precizat Ion Ceban.

Candidatul PSRM a subliniat că este singurul candidat care cunoaște nevoile locuitorilor, dar și problemele orașului și suburbiilor. Ion Ceban a dat asigurări chișinăuienilor că vine la cîrma Primăriei Chișinău pentru a moderniza capitala și nu pentru a-și croi drum spre o altă funcție în stat.

Cunosc problemele municipiului nu din auzite și nu din textele scrise pe foaie de altcineva. Vin în fruntea primăriei nu pentru a-mi face drum spre o altă funcție, ci pentru că îmi pasă de soarta municipiului. Am tot obosit să fim împărțiți în ai noștri și ai voștri, în cei de stînga sau dreapta, să fim repartizați în funcție de culorile politice. Am obosit să dăm orașul în mîinile unor oameni incompetenți, neprofesioniști, care știu doar să vorbească frumos în citate, de pe foaie. Riscul de a alege un primar incompetent este foarte mare și vreau să vă rog să nu mai facem aceste experimente.”, a declarat Ion Ceban.

Candidatul PSRM i-a îndemnat pe locuitorii municipiului Chișinău să se gîndească bine cum își doresc să arate orașul în următorii patru ani.

E timpul să ne oprim și să ne gîndim bine, ce putem cîștiga și pierde în următorii ani și cum va arăta orașul și Primăria Chișinău în următorii ani. Lucrurile nu mai pot aștepta. Vă garantez aici și acum că chiar din prima zi de mandat voi purcede la implementarea programului meu. În prima săptămînă voi face tot posibilul ca să fie creată o majoritate în CMC, o coaliție cu blocul ”ACUM” la care se vor putea alătura toți consilierii integri.”, a declarat Ion Ceban.

Candidatul a amintit că un oraș dezvoltat înseamnă: canalizare și apeduct în tot municipiul, grădinițe și școli moderne, drumuri și trotuare reparate calitativ, curți amenajate, terenuri de joacă și sport, transport public modern și trafic organizat, parcuri și scuaruri salubrizate și amenajate, iluminare și deșeuri, toate modernizate. Suburbii dezvoltate potrivit standardelor înalte. Ion Ceban a subliniat că toate aceste priorități trebuie să unească locuitorii municipiului Chișinău.

Nu mai avem timp de așteptat. Nu mai este timp pentru politică și ambiții. Nu avem ce împărți. Avem sarcina doar să ne asumăm responsabilitățile necesare pentru a soluționa toate problemele cît mai curînd. Aici și acum trebuie să lucrăm deja la elaborarea bugetului municipiului pentru anul 2020 și să îl aprobăm. Trebuie să purcedem cît mai curînd la pregătirile de iarnă. Avem o mulțime de decizii și regulamente care trebuie examinate și aprobate.”, a conchis Ion Ceban.

În încheiere, Ion Ceban a lansat un apel către cetățeni și i-a îndemnat să iasă masiv la votare în data de 3 noiembrie.

Dragi cetățeni! Duminică, împreună vom decide soarta municipiului Chișinău pentru următorii 4 ani. Sunt singurul candidat care propun soluții reale și prezint ample concepții de dezvoltare a municipiului care au fost elaborate împreună cu specialiști din toate domeniile. Știu că putem schimba lucrurile foarte repede. Am voință, cunoștințe și forțele necesare pentru a-i da Chișinăului o nouă viață. Am nevoie doar de susținerea și încrederea dumneavoastră. În data de 3 noiembrie votați pentru fapte și program concret. Veniți în 3 noiembrie la votare și votați Ion Ceban.”, a declarat candidatul pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă