PSRM

29 august 2019

Ion Ceban despre acordul între PSRM și ACUM: Mingea este pe terenul lor

Vicepreședintele Parlamentului Ion Ceban, secretar pentru ideologie al Partidului Socialiștilor, susține că un acord între PSRM și blocul ACUM nu a fost semnat încă, deși despre aceasta s-a anunțat de mai mult timp în spațiul public, pentru că la colegii lor de coaliție acesta este un proces mai îndelungat. Potrivit lui, socialiștii sunt gata să semneze acest document în baza căruia cele două formațiuni vor guverna mai departe țara. Declarația a fost făcută la emisiunea „Glavnoe” de la postul de televiziune TVC 21, transmite IPN.

„Din partea noastră, avem o viziune foarte clară asupra lucrurilor, noi știm cum și ce trebuie să facem. Noi le-am prezentat colegilor din ACUM viziunea noastră. Ei au prioritățile proprii pe care le consideră importante. Mingea este acum pe terenul lor”, susține socialistul. Potrivit lui, când va fi semnat acordul, trebuie să fie clar că toți își asumă anumite responsabilități.

Potrivit lui, prevederile principale ale acordului trebuie să fie reformarea justiției, stabilitatea factorilor economici, asigurarea stabilității sociale și creșterea ajutorului social pentru populație. „Am înaintat principalele prevederi ale conceptului de reformare a justiției, cred că este partea cea mai importantă care trebuie să se conțină în noul acord”, a menționat politicianul.

Ion Ceban spune că socialiștii și-au făcut tema pentru acasă la această etapă și așteaptă propunerea de la blocul ACUM.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă