PSRM

28 mai 2017

Ion Ceban: Coaliția unionistă funcționează mai bine ca oricând

Președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor în Consiliul Municipal Chișinău, șeful grupului de inițiativă pentru organizarea referendumului privind demisia lui Dorin Chirtoacă din funcția de primar general, Ion Ceban a declarat că colaborarea dintre Partidul Liberal și cel Democrat continuă, plecarea liberalilor în opoziție este formală, dar acest lucru nu va salva partidul, care de fapt, nu mai există.

“Chirtoacă trimis acasă! Plahotniuc și Ghimpu ne iau de proști, totul e o înțelegere clară, PL a plecat în „opoziție” doar de formă. Coaliția unionistă funcționează mai bine ca oricând, Plahotniuc îl trimite pe Ghimpu în opoziție pentru că speră că îi salvează așa partidul pentru Parlamentare, anticipate sau ordinare din 2018. Nu va ajuta asta PL. Nu mai există astfel de partid. Баста карапузики”.

Reamintim că joi, 25 mai, Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu a declarat că partidul iese din coaliția de guvernare și trece în opoziție. Acest lucru s-a întâmplat după ce nepotul său, primarul general Dorin Chirtoacă a fost arestat de către Centrul Național Anticorupție în dosarul privind parcările. Vineri, 26 mai, Judecătoria sectorului Buiucani a decis să-l plaseze pe Dorin Chirtoacă în arest la domiciliu pe un termen de 30 de zile.


PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă