PSRM

20 septembrie 2019

Ion Ceban a prezentat Programul de Administrare a municipiului Chișinău pentru perioada 2019-2023

Azi, 20 septembrie, Ion Ceban a prezentat Programul de Administrare a municipiului Chișinău pentru perioada 2019 – 2023.

Candidatul pentru funcția de primar al capitalei a menționat că Programul e menit să trateze 3 probleme fundamentale ale municipiului: Exodul, Economia primitivă și Dezbinarea socială.

Referindu-se la probleme Ion Ceban a spus: “Exodul desangvinizează societatea, pentru că pleacă tot mai mulți tineri și compromite viitoarea creștere a economiei, pentru că tinerii ar trebui să devină viitorii plătitori de taxe și cei care modernizează economia.

Economia primitivă nu oferă oportunități de creștere personală pentru grupuri mari de tineri și are un potențial foarte mic de a genera valoare adăugată.

Dezbinarea socială complica atmosfera în societate și crește intoleranța reciprocă. Cîteva probleme generate de păreri diferite nu ar trebui să ne dezbine. Dar ne unesc mii de probleme ale orașului, care ne otrăvesc zilnic viața.”

”Locuitorii Chișinăului au nevoie de primar, nu de politicieni. Voi fi primarul tuturor locuitorilor municipiului indiferent de preferințele lor politice. Problemele care trebuie tratate ne afectează pe toți egal și, ce e mai rău, amenință viitorul Chișinăului.”, a mai adăugat Ion Ceban în cadrul prezentării.

Candidatul Ion Ceban a anunțat că, în perioada următoare, va organiza un șir de prezentări publice a priorităților din cadrul Programului și a îndemnat presa să urmărească campania desfășurată de echipa lui.

Programul de administrare a municipiului Chișinău îl găsiți aici.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă