PSRM

03 noiembrie 2019

Ion Ceban a mulțumit locuitorilor municipiului Chișinău pentru participare la votare: Vom munci pentru fiecare, indiferent pentru cine a votat.

Candidatul PSRM pentru funcția de primar al capitalei a susținut un briefing imediat după închiderea secțiilor de votare. Ion Ceban a mulțumit tututror chișinăuienilor care au ieșit la votare și au dat dovadă de spirit civic.

”Împreună cu echipa am urmărit cum se desfășoară procesul electoral și am observat tentativele de a ne denigra. Nu am reacționat, însă, la ele. Am depus toată energia și eforturile ca să desfășurăm o campanie corectă și cinstită și cred că ne-a reușit. Am reușit să convingem chișinăuienii că noi avem cel mai bun program și cea mai bună echipă. Noi ne așteptăm la victorie. Sunt sigur că această victorie va fi nu doar a noastră, ci a municipiului Chișinău”, a declarat Ion Ceban.

Candidatul PSRM s-a adresat tuturor locuitorilor municipiului Chișinău care au participat la votare.

”Vă mulțumesc pentru ca ați mers la votare și v-ați exprimat opțiunea. Vom munci pentru fiecare dintre voi, indiferent pentru cine ați votat. Chișinăul este pentru toți, Chișinăul este pentru tine!”, a conchis Ion Ceban.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă