PSRM

02 iulie 2021

În următoarele zile, Guvernul ar putea să semneze un acord pentru procurarea a 700 de mii de doze de Sputnik V

Guvernul Republicii Moldova ar putea să semneze zilele acestea cu autoritățile din Rusia un acord pentru procurarea a 700 de mii de doze de vaccin Sputnik V. despre aceasta a anunțat președintele PSRM, Igor Dodon.
Liderul socialiștilor susține că Moscova deja a confirmat disponibilitatea semnării acestui document, iar primul lot de vaccin din cele 700 de mii de doze ar putea fi livrat chiar săptămâna viitoare.

”Cel mai probabil, în următoarele zile, cred că aceasta se va întâmpla până la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, Guvernul ar putea să semneze un acord pentru procurarea a 700 de mii de doze de vaccin Sputnik V.

Intenția noastră este să semnăm acest acord pentru un milion de doze, dar 700 de mii de doze eu am primit confirmarea de la Moscova că acest acord va fi semnat în timpul cel mai apropiat, cu livrarea pe partide pe parcursul următoarelor săptămâni-luni. Sper foarte mult că, săptămâna viitoare, următorul lot va ajunge la Chișinău”, a spus Dodon.

Paralel cu orașul Chișinău, președintele PSRM a mai propus organizarea maratoanelor regionale de vaccinare la Comrat, Cahul, Bălți, Edineț, Soroca.

Trebuie să ne mândrim cu istoria noastră, cu faptul că suntem urmașii lui Ștefan cel Mare! Suntem datori să păstrăm patrimoniul lăsat nouă de marele domnitor și să-l transmitem viitoarelor generații.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă