PSRM

25 mai 2022

În oficiul PSRM a avut loc o întrevedere cu ambasadorul Turciei în Republica Moldova

Astăzi, Zinaida Greceanîi, președintele fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, împreună cu Olga Cebotari, membru al Comitetului Executiv al PSRM, au avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Turcia în Republica Moldova, Gürol Sökmensüer, la sediul PSRM.

Părțile au discutat mai multe chestiuni legate de colaborarea moldo-turcă, în special în domeniul comercial, economic și umanitar.

În altă ordine de idei, reprezentanții Partidului Socialiștilor l-au informat pe diplomatul turc despre ultimele evenimente legate de reținerea fostului președinte al Moldovei, Igor Dodon, împotriva căruia regimul a adus acuzații.

Partidul este convins de faptul că autoritățile au decis să organizeze o represiune politică împotriva celui mai popular politician de opoziție din Moldova, acesta fiind doar primul pas spre lichidarea opoziției.

Recent, Partidul Socialiștilor s-a adresat șefilor mai multor misiuni diplomatice de la Chișinău cu un apel de a-și expune poziția vizavi de evenimentele din țara noastră.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă