PSRM

07 septembrie 2018

În această sîmbătă PSRM va începe mitingurile în raioanele țării

Acest lucru a fost comunicat  de către președintele Partidului Socialiștilor din RM Zinaida Greceanîi, în cadrul emisiunii ”Acces Direct” la NTV-Moldova.

”În următoarele zile de odihnă vom organiza mitinguri, acțiuni de protest în fiecare circumscripție electorală, sub egida organizațiilor noastre teritoriale. Vom propune cetățenilor o alternativă. Alternativa este – votarea pentru Partidul Socialiștilor.

În cadrul acestor mitinguri vom face sondaje sau, cum este acum la modă- primaries în teritoriu ca să stabilim candidații noștri care pot fi susținuți la alegeri” a declarat Zinaida Greceanîi.

Potrivit președintelui PSRM, lista candidaților pe circumscripții se planifică a fi aprobată la mijlocul lunii octombrie. Evenimentele vor avea loc în fiecare raion a țării, după care vor fi organizate pe regiuni- sudul, nordul, centrul Moldovei.
”Cel mai probabil că în noiembrie o să organizăm o acțiune masivă în centrul capitalei, unde vor participa toți simpatizanții și membrii PSRM. Vom face o întrunire unde vor fi invitați toți candidații și vom prezenta listele de partid” a comunicat ea.

Amintim că în această săptămînă, PSRM a început pregătirea activă pentru campania pre-electorală pentru alegerile parlamentare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă