PSRM

01 mai 2019

Igor Dodon: Cea mai mare onoare pentru politicienii responsabili este cea de a servi poporului

În discursul din cadrul mitingului PSRM, din 1 mai, Președintele RM, Igor Dodon, a remarcat problema privind exodul masiv al populației din țară, menționînd că scopul principal al oricărei guvernări, indiferent de culoarea politică, este de a face tot posibilul ca moldovenii să fie fericiți acasă.

“De ce au nevoie concetățenii noștri? De locuri de muncă, salarii, pensii, asigurare socială, infrastructură, drumuri și nu doar înainte de alegeri, dar mereu. Și eu sunt ferm convins că noi vom reuși să obținem acest lucru. Cea mai mare onoare pentru politicienii responsabili este cea de a servi poporului său. Aceasta este sarcina fiecăruia dintre noi, a echipei mele, a mea, în calitate de președinte”, a spus șeful statului.

Igor Dodon a menționat că Partidul Socialiștilor are profesioniști, care mereu au reușit să facă față oricărei sarcini.

“Noi, în calitate de cel mai mare partid de opoziție, am propus, celor de dreapta, un alt partid de opoziție, să creăm un guvern puternic de coaliție și o majoritate. Din păcate, cei de dreapta nu a ajuns încă la majoratul, pe care unii dintre partenerii săi europeni îl au. Ei mai au o lună – poate se vor coace cînd vor apărea cireșele sau căpșunile.

Deși, am îndoieli foarte mari că vor putea să se ridice la nivelul responsabilității politice și să dea la o parte ambițiile. Nu avem nimic de împărțit – poporul este unul. Și toți dorim pace și stabilitate în țară. Vin cu un îndemn către toți, ca să găsească curajul de a face acest pas. Noi, ca partid responsabil, am făcut acest pas. Este timpul să punem capăt războiului geopolitic”, a spus președintele.

De asemenea, Igor Dodon, a remarcat că Federația Rusă este un partener strategic al Republicii Moldova, în același timp, RM trebuie să fie prietenă cu toți , în conformitate cu interesele sale naționale.

“Numai în acest fel vom obține o viață mai bună pentru poporul nostru și vom fi respectați atît în Vest, cît și în Est. Poporul nostru merită acest lucru și sunt sigur că îl vom obține”, a subliniat președintele.

 

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă