PSRM

04 iunie 2021

Igor Dodon a avut o întrevedere cu angajații celui mai mare producător din industria de panificaţie din Republica Moldova

Președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon a avut o întrevedere cu angajații celui mai mare producător din industria de panificaţie din Republica Moldova, cu o experienţă bogată de peste 70 de ani – S.A. „Franzeluţa”.

În cadrul întrevederii s-a discutat despre îmbunătățirea climatului economic și de afaceri din țara noastră, necesitatea implementării proiectelor de infrastructură, precum și despre problemele cu care se confruntă zilnic cetățenii. De asemenea, au fost abordate diverse subiecte legate de politicile sociale, promovate de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor și viziunile noastre privind îmbunătățirea calității vieții cetățenilor.

Igor Dodon a mulțumit personalului fabricii „Franzeluța” pentru efortul și munca depusă zilnic la producerea pâinii, pentru cetățenii noștri și a subliniat faptul că asemenea întreprinderi strategice, precum „Franzeluța”, stau la temelia economiei moldovenești și vor constitui și pe viitor unul dintre pilonii pentru prosperarea țării.

Igor Dodon a reiterat faptul că redresarea economiei, atragerea investitorilor străini, crearea locurilor de muncă, implementarea politicilor sociale sunt prioritatea comuniștilor și a socialiștilor.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă