PSRM

08 aprilie 2021

Necesitățile oamenilor și localităților din centrul țării, au fost analizate la o ședință convocată de Igor Dodon cu membrii de partid din regiune

Președintele PSRM, Igor Dodon, a prezidat ședința de lucru cu conducătorii organizațiilor teritoriale de partid din zona Centru a țării. La ședință s-au discutat subiecte legate de dezvoltarea social-economică a acestei regiuni, inclusiv asistența pe care organizațiile locale ale PSRM ar putea s-o acorde.

Un subiect separat în cadrul discuțiilor a fost pandemia. S-a menționat că, deși situația în raioane este mai bună în comparație cu municipiul Chișinău, în ansamblu aceasta rămâne a fi complicată. De aceea, se impune urgentarea imunizării generale a populației.

Igor Dodon a discutat cu membrii PSRM și despre reabilitarea drumurilor, construcția și reparația instituțiilor de menire socială, aprovizionarea localităților cu apă, alte probleme cu care se confruntă oamenii din raioane.

Liderul PSRM a menționat că aceste subiecte îi sunt bine cunoscute. Igor Dodon a declarat că va continua să ofere tot sprijinul personal cetățenilor, așa cum a făcut-o și în perioada deținerii mandatului de președinte al țării.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă