PSRM

05 mai 2021

Igor Dodon a avut o întrevedere cu Aleksandr Lukașenko

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Igor Dodon în cadrul vizitei de lucru de două zile în Republica Belarus, a avut o întrevedere foarte productivă cu șeful statului, Aleksandr Lukașenko, un vechi și sincer prieten al țării și al poporului nostru.

În cadrul întrevederii interlocutorii au discutat chestiuni legate de dezvoltarea relațiilor bilaterale, au subliniat dinamica pozitivă a evoluției raporturilor comercial-economice, constatând cu satisfacție faptul că Belarus rămâne unul dintre cei mai mari importatori ai produselor agroindustriale moldovenești.

“În această ordine de idei, am exprimat domnului Lukașenko gratitudinea pentru participarea activă a întreprinderilor belaruse în dezvoltarea transportului și infrastructurii din țara noastră, în primul rând, din capitală. Astfel, la Chișinău continuă livrarea troleibuzelor noi, asamblate în Belarus, iar uzina gigant MAZ a câștigat recent licitația de furnizare a 100 de autobuze pentru Chișinău.

În alt context, am discutat cu liderul belarus despre situația geopolitică și tentativele unor actori occidentali de a submina securitatea și stabilitatea din regiunea noastră”, a subliniat Igor Dodon la sfârșitul întrevederii.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă